Daikin installateur voor een professionele installatie.

Niets fijner dan wonen en werken in een prettig klimaat. Hiervoor is vaak wel airconditioning apparatuur nodig. Zeker binnen een bedrijf. Voor deze apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Con - Air bv verkopen vele soorten airconditioning, waaronder de apparatuur van Daikin. Als u overgaat tot de aanschaf van Daikin apparatuur dan komt er ook een professionele Daikin installateur bij aan huis. De Daikin installateur verzorgt de verdere instalatie.

Onze Daikin installateur komt bij u langs voor de installatie van uw Daikin apparatuur. Voordat deze bij u langs komt heeft u een keuze gemaakt uit het grote assortiment aan Daikin apparatuur. Daikin biedt u een uitgebreide keuze aan airconditioning apparatuur. Zo is zijn er splitsystemen verdeeld in  wandmodellen, vloermodellen, fleximodellen, plafondonderbouwmodellen, cassettemodellen, kanalenmodellen en veel meer. Al deze modellen kunnen worden geïnstalleerd door de Daikin installateur. Ook komt hij langs voor de koudwatermachines, VRV systemen en luchtreinigers van Daikin. Op deze manier garanderen wij een professionele installatie door de Daikin installateur.

Ook voor onderhoud en eventuele reparaties komt de Daikin installateur graag bij u langs.

Daikin airconditioning! De beste onder de airconditioning.

Bent u opzoek naar een goede airconditioning? Vraag dan naar Daikin airconditioning. Bij Con - Air bent u aan het juiste adres voor Daikin airconditioning. Wij verkopen een breed scala aan Daikin airconditioning apparatuur. Daarnaast verkopen wij ook apparatuur van Fuijtsu en Carrier. Als u kiest om bij ons uw Daikin airconditioning apparatuur aan te schaffen dan kunt u rekenen op produkten van perfecte kwaliteit en een snelle service. Wij hebben duidelijke en vriendelijke leveringsvoorwaarden en uiteraard zijn wij een erkend leverancier.

Daikin airconditioning heeft een breed scala aan producten. Daikin airconditioning zijn er bijvoorbeeld in vele modellen. De airconditioning is er in wandmodellen, vloermodellen, fleximodellen en plafondonderboumodellen. Daarnaast is er ook de keuze voor een multisplit-systeem. Naast de Daikin airconditioning bieden wij u ook koudwatermachines, VRV systemen en luchtreinigers van Daikin.

De Daikin airconditioning wordt bij u thuis geïnstalleerd door een erkend Daikin installateur, zodat u gegarandeerd bent van vakkundigheid bij de installatie.